X-Factor - Olly Murs - BACKSTAGE

LYCKAD kväll!! 
 
Rörde Olly,,,,, kastade mig för att nudda honom. 
Och sen vann en goddie bag med han skiva, och massa annat OCH sen fick vi gå backstage för att träffa alla artister. Och jag hejar på J.E.M så det var sjukt kul att jag fick stå bredvid Elli.
 
 
 Min hand med toffsen runt handleden!! Jag rörde armen och benet :P 
bLct1X on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

Kommentarer
Sent by: Nikky Jones

Hej! Jag tror nog att It-media har ändrats till estetik och media :) John Bauer är verkligen världens bästa skola, bra arbetssätt, trygg miljö och lärare som är mer som kompisar än auktoriserade människor. Man utvecklas även till att lära sig att skriva på svenska/engelska samt en massa tillvalsämnen som du kan välja och vraka mellan precis som du själv vill :D

Date: 2012-11-21 @ Time: 05:23:24
URL: http://NattaJones.Blogg.Se

Sent by: Nikky Jones

Lungt det, jag älskar John Bauer och vill gärna få fler folk till skolan! Vet inte riktigt hur det är på alla andra JB skolor men jag kan berätta hur det var på min! (Och de brukar ju försöka hålla samma arbetssätt på skolorna runtom i landet)

Man jobbar i lektioner om tre timmar, och i stort sett alla lektioner är i samma klassrum. Detta ger en trygghet tycker jag, man har bara två ämnen per dag vilket gör att man verkligen hinner komma in i ämnet och kan då fokusera sig bättre. Givetvis så får man rast under lektionerna, så man sitter knappast och jobbar hela tiden.

Datorn får man första dagen och i stort sätt allt arbete görs genom datorn. Man kan välja att ta hem datorn varje dag eller lämna den på skolan över nätterna (Vilket nästan ingen gör) Man lämnar in sina skoluppgifter via ett intranät som du får tillgång till via internet. Man loggar alltså in, laddar upp sin uppgift och PANG - så kan läraren se den. Mycket enklare än att komma med en bunt papper till skolan och lämna in. Datorn får du behålla efter studenten om du fullföljer dina studiet. (Jag sitter te.x vid min nu och jag tog studenten förra året)

Vi åt i skolan iallafall, just på vår skola så hade vi hemskt gulliga mattanter som verkligen brydde sig om oss och gjorde allt för att diversitera maten så mycket som möjligt. Vi hade även en cafeteria där man kunde köpa billiga mackor, godis och fika.

Ang uppgifterna:
Man gör ju inte bara tidningsframsidor, om man vill så får man göra hela repotage --> http://nattajones.blogg.se/2011/october/fabricerat-reportage-en-modern-saga-fran-f.html


Lära dig att hålla på i Photoshop --> http://nattajones.blogg.se/2012/june/i-love-you.html

Trycka egna tröjor --> http://nattajones.blogg.se/2011/june/tryckt-ett-eget-linne.html

Göra stopmotionvideos --> http://youtu.be/Kygp54i_im8 (Haha dåligt gjord, men söt och skitkul att göra!)

Foto --> http://nattajones.blogg.se/2010/october/gulligt.html

Animering --> http://nattajones.blogg.se/2010/june/natta2-blender0.html

Design --> http://nattajones.blogg.se/2010/april/cd-fodral.html

HAHA! Det är bara några uppgifter som jag tycker ger en ganska bra bild över vad man får göra för kreativa uppgifter på bauer. Man väljer nästan alltid vad man vill göra själv också, ingens uppgift blir den andras lik. Självklart så gör man ju en massa "vanliga" ämnen också :)

Date: 2012-11-25 @ Time: 07:13:05
URL: http://NattaJones.Blogg.Se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Jag kan bara se den)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback